<< >>
Strona główna > Filie biblioteczne > Wypożyczalnia Nr 43 > Mój zwierzak - wręczenie nagród laureatom konkursu fotograficznego w Wypożyczalni nr 43
Mój zwierzak - wręczenie nagród laureatom konkursu fotograficznego w Wypożyczalni nr 43

27 stycznia 2011 r. o godz. 18 w Wypożyczalni Nr 43 odbyło się uroczyste wręczenie nagród dla uczestników konkursu fotograficznego

Mój zwierzak

Swoje prace (ponad sto zdjęć) nadesłało czterdziestu czytelników. Wszystkie fotografie zwierząt  były urokliwe i trudno było wyłonić zwycięzców.

Nagrodzone prace

I nagroda

II nagroda

III nagroda

Pierwsze miejsce zdobyła Pani Małgorzata Kołodziejska, która odebrała nagrodę osobiście wraz z bohaterem zdjęcia - buldogiem francuskim.

Portret zwycięzcy wykonała Danuta Kępniak - pracownik Wypożyczalni Nr 43 Specjalnym wyróżnieniem [słoik miodu] nagrodzono Pana Mateusz Jóźwika za oryginalność zwierzaka

Dodatkowo wyróżniono cztery prace

Pozostali uczestnicy otrzymali drobne upominki dla swoich pupili zakupione przez pracowników Wypożyczalni Nr 43. Spotkanie upłynęło w miłej atmosferze, przy kawie i słodkim poczęstunku.

Pozostałe zdjęcia można oglądać na wystawie pokonkursowej w Wypożyczalni Nr43 przy ul. Świętojańskiej 5 do 31 marca 2011 r.